Werken bij Arcade

Dat is thuiskomen

Werken bij Arcade?

Vertrouwen staat centraal in de bedrijfscultuur van Arcade. We proberen altijd om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen met klanten. Dat lukt alleen als je ook je eigen medewerkers veel vertrouwen geeft. 

  • Je kan rekenen op veel vrijheid, autonomie en flexibiliteit.
  • Heb je een idee? Dat zullen we nooit op voorhand afschieten. Experimenteer ermee, test het uit en overtuig ons.
  • We hebben een stabiel team uitgebouwd, met weinig verloop.
  • Je carrièrepad ligt niet vast, je geeft het zelf vorm.

"De samenwerking, innovatieve projecten en ondersteunende sfeer maken dit tot een fantastische werkplek. Bij Arcade voel ik me niet alleen betrokken bij baanbrekende technologieën, maar ook bij een hechte gemeenschap van collega's. Het is een plek waar mijn passie voor techniek wordt omarmd en waar elke dag een inspirerende en belonende ervaring is. Ik ben trots om deel uit te maken van de Arcade-familie, waar werken niet alleen bouwen is, maar ook thuiskomen."

Luis Briones Alonso

Onze bedrijfscultuur

Autonomie en flexibiliteit

Thuiswerk is sterk ingeburgerd bij Arcade, we geloven niet in te veel regeltjes of te strikte werkschema’s. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt om je beste werk te leveren.

Stabiel

We hebben een stabiel team uitgebouwd, met weinig verloop. Ons team is een mix van ervaren rotten en jonge wolven. Nieuwe medewerkers kunnen rekenen op begeleiding van een ervaren mentor.

Experimenteren

Heb je een idee? Dat zullen we nooit op voorhand afschieten. Experimenteer ermee, test het uit en overtuig ons. Onze onderneming is organisch gegroeid. De meeste diensten zijn door onze eigen medewerkers uit de grond gestampt. Vertrouwen is de beste garantie op groei.

Vrijheid

Je carrièrepad ligt niet vast, je geeft het zelf vorm. Sommige mensen voelen zich als een vis in het water achter de computer, anderen houden ervan om van werf naar werf te rijden. Sommige mensen zijn al vroeg klaar om een team te leiden, anderen voelen misschien nooit iets voor zo’n rol. Jouw talent en jouw ambitie bepaalt waar je naartoe gaat bij Arcade.

Samen werken aan de toekomst?