Hoe maken we het verschil?

Uw project, onze trots

Wij zoeken naar oplossingen die uw gebouw vandaag, morgen maar ook in de verre toekomst optimaal laten functioneren.  Als onafhankelijke adviespartner staan enkel uw noden centraal.

Als partner creëeren we bijzondere meerwaarde tijdens de volledige levenscyclus van uw gebouw.

Kwalitatief en creatief studiewerk aan het begin van een vastgoedproject vermijdt onaangename verrassingen en betaalt zichzelf dubbel en dik terug:

  • in toekomstbestendige oplossingen
  • in efficiëntere bouwwerken
  • in snellere oplevering

Hoe maken we voor u
het verschil

Als uitdagers

De actieve zoektocht naar wat onze klanten echt wensen en nodig hebben om hun projecten te realiseren. Daar draait het bij Arcade om. We dagen de status quo uit, we zoeken altijd naar nieuwe manieren om elk project anders en beter aan te pakken. Die constructieve en ambitieuze mindset zorgt ervoor dat we de lat altijd hoger leggen. Voor onze klanten, voor onze sector, voor onszelf.

Als ondernemers

We moedigen al onze medewerkers aan om initiatief te nemen. Om niet te doen wat ze altijd al doen, maar om te innoveren en nieuwe dingen uit te proberen. Uiteraard komen we tegemoet aan jouw vragen en wensen, maar we denken ook proactief na hoe we nog een stapje verder kunnen gaan. Ons ondernemerschap is de beste garantie om te blijven groeien, als persoon én als onderneming.

Als partners

Echt, hecht, en oprecht. We streven altijd naar duurzame en langdurige samenwerkingen. Het recept van die partnerschappen? Wederzijds vertrouwen, een constructieve dialoog, volledige transparantie en een diepgaande connectie. Met respect voor elkaars creatieve vrijheid en autonomie.

Als experts

Onze expertise is het fundament van alles wat we bij Arcade doen. Elk project moet aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, daar geven we geen millimeter op toe. We geven onze expertise, ervaring, kennis en passie een bevattelijke vertaling, zodat we jou helemaal meenemen in ons verhaal. Van A tot Z.

Arnaud Serrien

Al bijna 40 jaar werken wij als partners gedreven door familiewaarden en innovatie. Ons studiebureau, met vijf bloeiende afdelingen, omarmt de kracht van digitalisatie en overstijgt grenzen door projecten te realiseren die de synergie van al onze expertise weerspiegelen. Samen creëren we een duurzame toekomst, verankerd in ervaring en vernieuwing!

Arnaud Serrien, CEO Arcade

Onze diensten

Méér dan een studiebureau. Uw partner in iedere discipline.

Massa’s ervaring in logistieke projecten.

Dankzij onze ervaring met logistieke processen denken we proactief mee na hoe we je processen kunnen optimaliseren.

Logistiek

Een stabiele basis voor elk project.

De structuur is de ruggengraat van elk gebouw. Onze stabiliteitsingenieurs zorgen dagdagelijks voor een optimale integratie van die structuur in elk ontwerp.

Stabiliteit

Duurzame en efficiënte gebouwtechnieken.

Duurzaam bouwen is een must, om zeker te zijn dat een gebouw voldoet aan alle normen is begeleiding geen overbodig luxe.

Duurzame gebouwtechnieken

Innoveren met BIM.

We garanderen een ontwerpproces waarin alle partners op een digitale, gestructureerde manier informatie vastleggen, beheren en uitwisselen.

BIM

Koploper in de energietransitie.

We staan vandaag op het kantelpunt van de energietransitie en Arcade slaat daarbij de brug tussen de energiesector en de bouwsector.

Energie

Hoe kunnen we jouw toekomst versterken?