Over ons

Streven naar grensverleggende ideeën en oplossingen om een duurzame impact te maken, vormen de kern van ons bestaan.

Projecten van A tot Z

Onze roots liggen in de Antwerpse Haven, waar we nog altijd sterk vertegenwoordigd zijn. Over vier decennia heen breidden we onze expertise steeds verder uit. Arcade groeide uit tot een veelzijdig studie -en adviesbureau, dat een meerwaarde kan bieden in elk vastgoedproject.

We werkten ondertussen aan duizenden realisaties mee, in binnen- en buitenland. Van woonwijken en kantoorgebouwen, over containerterminals en bruggen, tot beschermd erfgoed & musea.

Op zoek naar een studiebureau om je duurzame, innovatieve projecten in goede banen te leiden?

Bij Arcade vind je alle ingenieursdisciplines op één plek. Van logistiek & structureel ontwerp tot duurzame gebouw technieken, Energie en BIM. Het geheel is meer dan de som der delen.

Tonnen ervaring

Ons team heeft ondertussen tonnen ervaring met elk type van bouwproject. Maar we verzoenen de expertise en de slagkracht van een groot studiebureau nog altijd met de snelheid en de wendbaarheid van een familiebedrijf. Dat zit in ons DNA.

Geen logge structuren

Verwacht één vaste gesprekspartner die je project van A tot Z opvolgt en die je met één telefoontje rechtstreeks te pakken krijgt. Die korte lijnen vormen de basis voor de duurzame vertrouwensrelatie die we met onze klanten uitbouwen.

Familiale KMO

Studiebureau Arcade is in 1986 begonnen als een familiale kmo. Dat is nog altijd ons DNA. Vandaag staat met Arnaud en Sophie de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf. Het team van Arcade telt 50 medewerkers. Die werken vanuit onze kantoren in Kontich, Hasselt en Gent.

1986

Opgestart

57

Werknemers

3

Kantoren

Heeft u binnenkort een project op de planning staan?

Aarzel niet en schuif met onze experts aan tafel, samen zorgen we voor een projectaanpak op maat.

Ons team zet altijd haar beste beentje voor uw project voor.